Will It Snow For Christmas?

Title: 크리스마스에 눈이 올까요? / Keuriseumaseue Nooni Olkkayo
Also known as: Will it Snow at Christmas?
Genre: Melodrama, romance
Episodes: 16
Broadcast Network: SBS
Broadcast period: 2009-Dec-02 to 2010-Jan-28

PD: 최문석 Choe Mun Seok [Only You(SBS),What Happened In Bali(SBS)]
Scriptwriter: 이경희 Lee Kyoung Hee [Thank You(MBC),I’m Sorry I Love You(KBS),A Love To Kill(KBS)]

Cha Kang Jin is the son of barmaid, Cha Chun Hee. His life is difficult as he gets into fights and has to watch other people push his mother around yet he can’t do anything to stop it. He meets Han Ji Wan when they were teens but they weren’t able to continue their relationship as Ji Wan ran away after her older brother’s death. He meets Ji Wan 8 years later when he’s attending her engagement ceremony to Park Tae Joon. However, he is heartbroken as Ji Wan pretends to not remember him at all.

Cast :

 Go Soo as Cha Kang Jin
 Kim Soo Hyun as Cha Kang Jin (teen)
 Han Ye Seul as Han Ji Wan
 Nam Ji Hyun as Han Ji Wan (teen)
 Sun Woo Sun as Lee Woo Jung
 Song Jong Ho as Park Tae Joon

 Jo Min Soo as Cha Chun Hee (Kang Jin’s mother)
 Chun Ho Jin as Han Joon Soo
 Kim Do Yun as Seo Young Sook
 Song Joong Ki as Han Ji Yong
 Kim Ki Bang as Cha Boo San
 Seo Jae Wook (서재욱) as Boo San (teen)
 Suk Jin Yi as Lee Jin Kyung
 Yang So Young (양소영) as Jin Kyung (teen)
 Kim Kwang Min as Seo Jae Hyun
 Kim Joon Hyung as Kyung Soo
 Min Ji Young as Miss Sun
 Kim In Tae as Noh Gyo Soo
 Kim Hyung Bum as Kim Jung Pil
 Yeo Min Joo as Song Yoon Joo
 Do Ji Han as Park Jong Suk
 Baek Seung Hyun

drama ini termasuk drama yang baru2. selese tayang baru akhir januari kmaren. menurut aku sih ceritanya biasa aja, kaya drama romantik korea kebanyakan lah. filmnya lumayan sedih (apalagi pas bagian kakanya ji wan meninggal). drama korea yang biasanya happy ending, drama ini berakhir dengan sad ending. wlo cerita akhirnya penonton yang nentuin gimana sebenernya endingnya. paling suka pas lagi jaman mereka sekolah. kocaaaaak. dan masi fresh aja gitu ceritanya (maklum bias, lagi pgn bgt nonton drama remaja ketimbang drama dewasa hehe). dan trutamaaaaa.. ga bisa ngalihin pandangan dari Song Joong Ki, yang meranin Han Ji Young, kakaknya Han Ji Wan!! ^^

pertama suka ma ni oppa karna dia jadi MC nya KBS Music Bank dan mirip banget ma Onew Shinee (suka bgt ma onew! XD). tapi lama2 jd suka beneran sejak dia maen di Dream Team bareng Minho Shinee. trus ada cameo dia di drama My Fair Lady. dan tambah suka lagi pas di drama ini. sayang ga sering muncul, karna emang bukan tokoh utama. ikut sedih bahkan sampe ikutan nangis pas dia meninggal. hahaha😄. ga sabar nunggu drama dia yang baru, OB & GYN, dia jadi salah satu pemeran utama juga disiniii. pasti banget bakal aku ulas dramanya klo udah selese (sayang baru mulai dramanya). dia juga maen di Triple, Frozen Flowers, dll, tapi belom aku tonton jd ga bisa aku bahas deh.

ni beberapa caps joong ki di drama ini

dan ini beberapa caps di drama OB & GYN, dia berperan sbg dokter muda gitu

waaa ga sabar pengen nontonnn..😄

sebenernya ini ngebahas filmnya atau malah ngebahas song joong ki sih? hehe😛

credit : soompi

3 thoughts on “Will It Snow For Christmas?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s